Skip to content

Spots

Load More

Industriële spots voor in jouw huis

De industriële spot is onmisbaar in huis. Waarom? Denk maar eens aan dat schilderij dat je wilt verlichten, het tv-meubel waar je meer sfeer voor wilt creëren of die bijzettafel met accessoires die nog meer in de spotlight gezet mag worden. Industriële spots zijn dan de oplossing! Deze kun je overal plaatsen en geven enorme sfeer aan jouw huis. Bij Industrieel Lampenhuis vind je de perfecte spot voor jouw interieur.

Industriële spots kopen

De industriële spot is een ideale lamp voor elke plek in het huis. Wil je bijvoorbeeld de hal verlichten? Dan kun je kiezen voor meerdere spots naast elkaar. Wil je alleen een schilderij of designstuk verlichten? Dan kun je kiezen voor een wat fijner plafondspotje. Dankzij ons uitgebreide assortiment hoef je niet te kiezen tussen praktisch of decoratief. De spots zijn namelijk verstelbaar en in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Voor elke ruimte een industriële spot!

Industriële opbouwspots

Wil jij industriële spots die ook echte eyecatchers zijn? Kies dan voor opbouwspots. Wij hebben een ruimte collectie in industriële opbouwspots. Doordat de opbouwspot grotendeels kantelbaar is, kun je zelf kiezen welk oppervlak je wilt verlichten. Perfect voor boven een schilderij of voor boven het nachtkastje als leeslamp. Heb je meer licht nodig? Kies dan voor industriële spots op rail. Door twee-, drie- of vierlichts plafondspots tee plaatsen, kun je nog meer verlichten.

Design industriële spots

De industriële spots zijn niet alleen opvallende interieurstukken, maar ook nog eens erg functioneel. Doordat de industriële spots armaturen hebben die draai- en kantelbaar zijn, kun je het licht op elke gewenste plek laten schijnen. Met een dimbare lichtbron kun je industriële sfeer creëren zoals jij dat wilt. De meeste industriële spots zijn voorzien van ledverlichting, waardoor deze ook nog eens lang meegaan en duurzaam zijn.