Skip to content

Staande lampen

Load More

Staande lamp industrieel voor in jouw woonkamer

Ben je op zoek naar een industriële vloerlamp of staande lamp? Bij Industrieel Lampenhuis vind je een uitgebreid aanbod industriële vloerlampen. Deze industriële staande lampen staan erg mooi in de hoek van een kamer of naast een grote kast of bankstel. Wil je gemakkelijk en snel een industriële vloerlamp kopen? Gebruik de filters links van het aanbod om te selecteren op kleur, materiaal en grootte.

Industriële vloerlamp kopen

De industriële vloerlamp, ook wel de industriële staande lamp genoemd, is geschikt voor elke hoek van de kamer. Deze grote, industriële vloerlampen geven elk donker hoekje van de kamer voldoende licht. Door te spelen met de verlichting kunnen deze industriële lampen verschillende sferen uitstralen. Dit maakt de industriële staande lamp niet alleen erg praktisch en functioneel, maar ook een mooie woonaccessoire. Naast een grote kast of de bank kan deze lamp als een echte eyecatcher dienen.

Zwarte industriële vloerlamp

In ons assortiment vind je veel verschillende soorten industriële vloerlampen. De meest populaire is de zwarte industriële vloerlamp. De zwarte kleur van de vloerlamp is namelijk gemakkelijk te matchen bij andere meubels en sluit vaak goed aan bij bijna elk interieur. De zwarte, industriële staande lamp is vooral een liefhebber onder bewoners die vaak hun interieur omgooien. Doordat de staande lamp gemakkelijk te verplaatsen is, kun je deze elke keer weer een ander plekje geven.

Design industriële vloerlamp

Kenmerkend voor de industriële vloerlamp is de kleur zwart, maar ook de kleuren antraciet, donkergroen, roestbruin en metaalkleur zijn erg populair. Daarnaast staan de industriële vloerlampen bekend om de forse kappen, de grote bolvormige lampen en verweerde oppervlakken. Je kunt in ons assortiment industriële vloerlampen vinden met het bekende driepoot design en met een enkele poot. Doordat de armaturen verstelbaar zijn in hoogte, kun je de industriële staande lamp naar eigen wens instellen.

Bekijk ook andere lampen als wandlampen, hanglampen, tafellampen of plafondlampen .

Hoe duur zijn staande industriële lampen?

Via industriële Lampenhuis kun je al staande lampen kopen vanaf €89,- bij bekende winkels als Intents Wonen.