Skip to content

Plafondlampen

Load More

Op zoek naar een industriële plafondlamp?

Ben jij nog op zoek naar een industriële plafondlamp voor in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Bij Industrieel Lampenhuis vind je een groot aanbod van industriële plafondlampen in veel verschillende kleuren, materialen en maten. Zo vind je bij ons zwarte plafondlampen, maar ook houten industriële lampen. Voor elke woning een lamp!

Industriële plafondlampen kopen

Wil jij een grote ruimte goed verlichten? Bijvoorbeeld een ruime keuken, grote woonkamer of slaapkamer? Je kunt dan een industriële plafondlamp kopen voor optimale verlichting van de kamer. De plafondlampen zijn functioneel omdat ze een groot oppervlak verlichten. Daarnaast kunnen ze ook dienen als eyecatcher. Denk bijvoorbeeld aan opvallende zwarte plafondlampen of houten industriële plafondlampen. Deze zijn niet alleen functioneel, maar geven de kamer ook nog eens een finishing touch!

Industriële plafondverlichting

Het fijne van een industriële plafondlamp is dat deze niet alleen een groot oppervlak kan verlichten, maar dat er ook nog keuze is uit verschillende soorten verlichting. Tijdens het tafelen wordt vaak gekozen voor sfeerverlichting, net als in de slaapkamer. De plafondlamp heeft vaak een dimmer, waardoor je verschillende sferen kunt creëren. Wil je daarnaast ook nog eens duurzaam zijn? Kies dan voor een ledverlichting. Deze lichtbron verbruikt minder energie en gaat langer mee. Zo kun je extra genieten van jouw industriële plafondverlichting.

Design industriële plafondlamp

Ben je er nog niet helemaal uit over welke kleur plafondlamp je wilt? Wij zien dat de zwarte industriële plafondlamp het populairst is onder kopers. Toch liever iets anders dan een zwarte industriële plafondlamp? Dan doen ook de kleuren antraciet, roestbruin en donkergroen het goed. Wil je liever gaan voor een industriële plafondlamp dat past bij een landelijke keuken of Scandinavische woonkamer? Dan raden wij een houten industriële plafondlamp aan of een met glazen bollampen. Bekijk ook muurlampen, hanglampen, tafellampen en staande lampen .