Skip to content

Tafellampen

Load More

Industriële lamp voor op tafel

Vind je die tafel, kast of dat bureau nog zo leeg staan? Een industriële tafellamp biedt de oplossing! Deze industriële lampenzijn echte eyecatchers en vullen de leegtes van tafels en bureaus perfect op. Dankzij de sfeerverlichting van de industriële tafellamp is het niet alleen een functioneel voorwerp, maar ook een designstuk. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment met verschillende industriële tafellampen.

Industriële tafellamp kopen

Een industriële tafellamp is gemakkelijk te kopen op onze website. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maten en materialen. Veel van de industriële tafellampen hebben een snoer, waardoor ze voorzien zijn van een aan/uit-schakelaar. Ook zijn ze verstelbaar, waardoor je zelf kunt kiezen op welk oppervlak je het licht wilt laten schijnen. Perfect wanneer je een tafellamp op een bijzettafel plaatst en het licht wilt laten schijnen op een plant of mooie fotolijst. Wij hebben voor elke tafel een lamp!

Industriële lamp voor op tafel

Doordat de industriële eettafellamp vaak groter is dan de tafellamp voor op het bureau of de bijzettafel, verlicht het een groter oppervlak. Erg handig wanneer je bij het ontbijt de krant wil lezen of wanneer je na het tafelen nog een boek wil lezen. De sterkte van de industriële verlichting bepaalt uiteindelijk welke sfeer de lamp uitstraalt. Daar waar zwarte industriële tafellampen vaak een warme sfeer uitstralen, kunnen houten industriële tafellampen de hele woning helder verlichten.

Industriële zwarte of houten tafellamp

Je hebt keuze uit veel verschillende soorten industriële tafellampen. Je hebt de kleinere tafellampen voor op een bijzettafel of op het bureau en de grote tafellampen voor de eettafel. Naast de grootte heb je ook keuze uit het materiaal. Zwarte, metalen industriële tafellampen zijn erg populair, net als houten of glazen industriële tafellampen. Deze passen goed binnen landelijk of Scandinavisch interieur. Naast de zwarte industriële tafellamp zijn ook de kleuren koper, zilver en roestbruin erg populair.

Bekijk ook andere lampen als wandlampen, hanglampen, staande lampen of plafondlampen .