Skip to content

Wandlampen

Load More

Industriële wandlampen bij jouw favoriete webshop

Loop je een groot landhuis binnen, dan is de industriële wandlamp waarschijnlijk een van de eerste dingen die je opvalt. De industriële wandlamp of muurlamp is veelvoorkomend in land- en herenhuizen met een grote hal. De industriële wandlamp zorgt niet alleen voor verlichting, maar is ook een echte eyecatchers. Bij Industrieel Lampenhuis vind je het grootste aanbod industriële wandlampen in verschillende kleuren en maten.

Industriële wandlamp kopen

Heb jij een donkere plek in de slaapkamer of is de muur van jouw woonkamer wel erg leeg? Koop dan een industriële wandlamp voor meer licht of als opvallend woonaccessoire. De industriële wandlamp kun je ook in de hal plaatsen. Zo maak je met deze eigenzinnige blikvanger direct bij binnenkomst een statement. Dankzij de natuurlijke kleuren is de industriële wandlamp in veel kamers te plaatsen.

Industriële muurlampen

Wist je dat de industriële wandlamp de kamer kan beïnvloeden zodat deze groter lijkt? Wanneer je de industriële muurverlichting zodanig plaatst dat het een donkere hoek verlicht, dan maakt het licht de ruimte optisch groter. Hoe gaaf! Daarnaast is de industriële wandlamp vaak voorzien van een aan/uit-schakelaar. Sommige industriële lampen hebben ook een dimmer. Zo kun je de sfeer in de kamer afstemmen op jouw wensen. Dim het licht bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film en maak het licht helderder tijdens studeren.

Design industriële wandlamp

Een industriële wandlamp creëert sfeer aan elke muur. Je kunt deze plaatsen naast je bed, als leeslamp boven je bureau of als sfeerverlichting in de hal. Veel van de industriële muurlampen hebben een kantelbare kap, waardoor je het licht kunt laten schijnen op elk gewenst oppervlak. Kies jij voor een zwarte industriële muurlamp? Naast zwarte wandlampen, zijn ook de kleuren antraciet, metaalkleurig, roestbruin en donkergroen erg populair.

Bekijk ook andere lampen als tafellampen , hanglampen, staande lampen of plafondlampen .